Over Cakemehappy!
Hoi! Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen.
Mijn naam is Savon Versluijs.
Sinds 1 april 2021 ben ik de trotse eigenaresse van Cakemehappy.
Wat ooit begonnen is als hobby, is nu uitgegroeid tot een deel van mijn werk en daar ben ik super trots op!
Het compleet maken van een feestje door middel van taarten, cupcakes of sweets is namelijk waar ik enorm blij van word. Zeker als dit ook nog eens compleet glutenvrij kan.
Waarom ben ik glutenvrij gaan bakken?
In 2015 is bij mijn zoontje de diagnose 'Coeliakie' geconstateerd. Sindsdien ben ik dus bekend met glutenvrij leven en hoe lastig het soms kan zijn op feestjes als je niet alles kan/mag eten.
Daar wilde ik graag verandering in brengen en dus ben ik aan de slag gegaan om ieder recept om te bouwen, zodat een feestje ook écht voor iedereen genieten is. Of je nu gluten mag of niet, iedereen eet hetzelfde en niemand is een uitzondering. Dat is mijn uitgangspunt.
Welke producten gebruik ik?
Ik maak zoveel mogelijk gebruik van pure ingrediënten, zonder teveel poespas.
Rijst-, tapioca-, ketan- en boekweitmeel zijn de meelsoorten die ik voor alle taarten, cupcakes en sweets gebruik.
Aan de slag!
Ik hoop dat ik heel veel mensen de komende jaren blij mag gaan maken met een (glutenvrij) feestje en dat jij er daar één van bent.
Contact
Wil je meer informatie ontvangen of kijken wat ik voor jou kan beteken? Stuur mij gerust een mailtje via info@cakemehappy.nl en ik denk graag met je mee!
Ik probeer uiterlijk binnen 3 tot 4 werkdagen contact met je op te nemen.